Тайната на аналния оргазъм

Всяка жена е в състояние да изпита анален оргазъм. Всяка пета жена, практикуваща анален секс, споделя, че е изпитала и анален оргазъм. Постигането му се дължи на стимулация с пръсти, пенис или секс играчка. Интересен факт е, че шансът от изпитване на анален оргазъм е по-голям, отколкото при вагиналния.

Как всъщност се случва всичко?

 

Отговорът е съвсем прост. Чрез проникване в ректума, при правилната поза се стимулира и Г-точката през стената, която го разделя от вагината. Това е непряко стимулиране, но жените, които са го изживели са категорични, че оргазмът е с по-висока интензивност.

Ако искате вашето момиче да стигне до анален оргазъм, просто можете да пъхнете пръст в дупето й докато я задоволявате орално. Задължително е преди това да бъде подготвена и достатъчно възбудена. Нещата трябва да се случват бавно и постепенно. Не можете да го направите проста така.

Не мислете, че ако поставите пръстите си там без допълнителна стимулация, тя ще достигне до оргазъм. Това не е порно, а истински секс в реалния живот. Една от техниките, която трябва да овладеете е едновременното поставяне на единия пръст във влагалището и на другия в ануса й. И разбира се правилните движения са от изключителна важност.

Аналният оргазъм може да трае от 30 секунди до 3 минути, като продължителността му зависи от това дали е комбиниран с маточен. Той е много силен и продължителен, но само при условие, че жената е наистина отпусната. Протича като вълни и конвулсии, които отначало не са толкова силни, но нарастват с последващите тласъци.