Тайната на Одри Хепбърн е разкрита!

Драматичните мигли може би изглеждат много привлекателни от далеч, но да си говорим честно – спластяването, напластената спирала са просто неприятни. Нима естествено безкрайните, извитите и черни плътни, но разделени мигли, не будят по-силно възхищение у всяка от нас? Повярвайте, и мъжете го забелязват.

Една от фигурите, славеща се със своя емблематичен поглед,  е Одри Хепбърн. Красавицата ни е дала някои особени нагласи са живота, които правят всяко пораснало момиче доста по-красиво и доста по-щастливо. Защо да не се възползваме и от нейните тайни за красота? А на какво смятате, че се дължат тези така обожавани, топли и красиви очи? На миглите, разбира се! Ето и тайната.

#1 Извийте миглите си

Както обикновено, преди да нанесете спирала. Постарайте се. Правете го бавно, внимателно. Отделете време, извийте ги добре.

#2 Нанесете спирала

На два слоя. Да, досега не казахме много хубави неща за спластените мигли, но тук бъдете щедри. Все пак се постарайте да избегнете бучиците. Нанасяйте спиралата с бавни движения, така, че да обхванете всяка една отделна мигла поотделно.

#3 Игла

Ето я и тайната. Вероятно ви изглежда доста ужасяващо да имате подобен остър предмет в опасна близост до окото, но просто бъдете внимателни и няма да си навредите. А и ако питате нас, рискът си струва. Започнете от основата на миглите и бавно движете иглата към техните връхчета. Така ще получите перфектно разделени, естествени и неустоими мигли!