Тайните за красота на рускините

Често сме се чудили, възхищавали и тайничко завиждали на красотата на рускините. Дали е естествена даденост на нацията, дали полагат някои специални ритуали, чрез които постигат това съвършенство… Оказа се, че всеки има своите малки тайни.

Руската красота е много различна от френската. Главно като методика. Докато французойките си падат по лукса, който изглежда неглиже, който е скрит и изглежда някак прост и небрежен, то при рускините действително всичко е домашно и действително се постига без специални усилия. Ще ви ги разкрием.

#Кореноплодни зеленчуци

Въпреки масовото твърдение, че те са калорични и спомагат за трупането на излишни мазнини, кореноплодните зеленчуци като картофи, сладки картофи, цвекло и ряпа присъстват в голямо количество в менюто на жените от тази народност. Всяка от тях твърди, че те помагат при горенето на излишните мазнини. Да пробваме ли или не?

#Коприва

Това е една от най-големите тайни за красота на рускините. Да, всички сме чували колко полезна е тя, но колко от нас я слагат на лицата си? Честно казано ние не сме чували. Е, разбира се, че е лоша идея да сложите това растение прясно, без каквато и да е обработка на лицето си – тогава чувството е гарантирано неприятно. Направете си маска от нея според типа на кожата и се радвайте за резултатите.

#Детелини

Това е другото тайно растение, което тези дами използват. Детелините подпомагат регенерацията на клетките и почиства кожата. Намерете чисто място, откъдето да си я наберете и смело я включете в маските си за лице.

#Научават се да се грижат за кожата си от ранна възраст

Те започват да полагат грижи за лицето си от 12-годишна възраст. Това не значи, че прекаляват или използват прекалени количества грим, но са наясно с основите на хидратацията и почистването.

#Подчертават естествените си дадености

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Не прекаляват с грима, а се възползват от естествено красивите си черти – плътните устни подчертават с малко глос, а порцелановата си кожа – с малко руж по скулите.

#Използват бабини рецепти
Те често биват пренебрегвани заради голямото разнообразие от козметични продукти на пазара днес. Те обаче съдържат по-голямо количество полезни вещества за нашата кожа от който и да е друг крем – естествено богати са на витамини, минерали и антиоксиданти.

#Отделят голямо внимание на външния си вид

Но го оставят леко небрежен. Въпреки това, те почти винаги са на токчета и винаги изглеждат безупречно. Защото никога не знаят какво ги очаква. Ето този съвет мислим да последваме!