Таткото на Мегз – тираджия! Иван Каканашев кръстосва Европа с камион

Участничката във „ВИП брадър“ Миглена Каканашева-Мегз упорито крие личния си живот. Дизайнерката прави всичко възможно никой да не разбере тайните й – как стартира бизнеса си, както и с какво се занимават родителите й.

Оказва се, че таткото на Мегз работи като тираджия. Иван Каканашев кръстосва Европа с камион. Въпреки, че дизайнерката се фука колко е развит бизнесът й, баща й сам си вади прехраната и не разчита на парична помощ от заможната си щерка. Той загърбва съпругата си, за да може да добавя пари към семейния бюджет.

Бащата на брадърката прекарва голяма част от годината из пътищата на Стария континент. Той кара огромен камион и всеки ден е на различно място из Европа. Таткото на Мегз не се храни като щерка си в изискани и скъпи ресторанти, а хапва на таблото на тира.

Последният курс, който е направил Иван Каканашев, е бил до Франция в края на миналия месец. Бащата на брадърката бачка яко и почива рядко. В годината той се прибира за кратко и тогава зърва щерката си, която живее в София, а родителите й в родния Раковски,  пише ежедневник.

Източник: pik.bg