Тази мацка иска да е новата Джиджи Хадид

19-годишната Алексис Рен признава, че, за да изглежда перфектно на снимките, които качва в социалната мрежа, са нужни адски много усилия.

„Това си е работа на пълен работен ден“, твърди секси блондинката, която има точно 6,6 милиона верни последователи, очакващи с нетърпение да видят следващия кадър, който блондинката ще сподели с тях от бляскавия си живот или на перфектната си фигура.

„През изминалите пет години живях по начин, по който някои хора не биха могли за целия си живот“, допълва тийнейджърката. Още на 13 години тя е харесана от скаут за модел, на 14 става феномен в Tumblr, а на 15 мъжете полудяват по секси тялото й, което тя обикновено показва в доста изрязани бански.

Мечтата на Алексис е да последва примера на Джиджи Хадид, която след като става звезда в Instagram, а след това се появява в риалити шоу, днес е сред водещите топмодели в света. За да бъде в топ форма Рен ежедневно посещава фитнес залата, освен това се храни само с много чиста храна. Не пропуска и да се изложи под слънчевите лъчи поне по 20 минути на ден.

Алексис признава, че е щастлива, че има възможността да пътува. Понякога е по работа, а друг път, за да може да споделя нови бляскави моменти от живота си с многобройните си фенове.