Тази влюбена двойка разбива стереотипите (снимки)

Социалните мрежи са пълни с еднакви идеални образи, минали през множество филтри, за да създадат усещането за перфектност. Тази двойка се отличава от всичко, което сме свикнали да виждаме онлайн.

Снимките на Стефани и Арин, заснети от Бриа Тери, предизвикаха противоречиви реакции, когато бяха публикувани във Facebook страницата на фотографката.

 Повечето потребители коментират, че Стефани и Арън са прекрасни и си личи тяхната химия, страст и силни чувства, а също така ги поздравяват за смелостта да заснемат тази фотосесия. Разбира се, не липсват и негативни коментари относно визията на бъдещата булка.

Стефани винаги е имала проблеми с възприемането на по-пълното си тяло. „Помня как в училище се гледах в огледалото и се чудех защо коремът ми не изглежда по начина, по който трябва“, каза тя.

„През годините приех мисълта, че винаги ще бъда смятана за плюс сайз. Но тази фотосесия най-после ми позволи да се изправя през общественото и да видя какво ще последва от това. Честно, никога не съм се чувствала по-привлекателна. Първоначално, когато видях снимките, бях шокирана. Изглеждам толкова влюбена и уверена. Всеки човек трябва да може да се види по този начин. Това наистина ти отваря очите“, сподели бъдещата булка.