Те се ненавиждат! Вижте кои са най-големите врагове в шоу елита (+ Защо Криско и 100 Кила се сбиха)

Злоба, гняв, ненавист и омраза царят в българския шоу бизнес и неведнъж се е стигало до физическа саморазправа.

Често зад скандалите се крие добре обмислен пиар, но в повечето случаи става въпрос за чиста завист, пише HotArena.

Кой е по-по-най

Такъв е случаят с фолк певиците Галена и Преслава, които от най-добри приятелки се превърнаха в първи врагини, пише ШОУ. Причината – коя е по-по-най.

В зората на кариерата си в Пайнер двете не се поддаваха на спортната злоба. Преслава и Галена живееха заедно в една квартира, споделяха си и хляба, и леглото… и бельото.

Всичко започна от едни награди на Планета, когато Галена бе обявена за Певица на годината, а публиката, или по-точно – феновете на Преслава, я освиркаха позорно. Следващата година същата участ сполетя добричлийката – върнаха й го тъпкано. Оттогава нищо между двете вече не бе същото.

А като стана дума за саморазправа – рапърите Криско и 100 Кила тук водят класацията. Още помним как преди няколко години двамата се ступаха в столична дискотека. След като цяла вечер си подхвърляха грозни реплики, обида на етническа основа от страна на Криско накара Килата да избухне с юмруци.

И те като Преслава и Галена в началото бяха най-добри приятели. Килата дори твърди, че благодарение на него Криско е това, което е в момента. Една лъжа, изречена от последния обаче, още не дава мира на 100 Кила, както твърди самият той.

Други пък шушукат, че причината за свадата между рапърите е жена, на име София, която се подвизавала като актриса.

Отчаяни съпруги

Общ мъж пък скара тв водещите Ирина и Вихра.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Вихра бе омъжена за продуцента Иван Христов, от когото има дъщеря Ава. Докато бяха приятелки, Ирина подмолно й отмъкна зад гърба мъжа и отношенията им бързо се задълбочиха.

Днес Ирина и Иван са женени, имат син на име Самуил, а Вихра още не може да прости предателство и сипе злоба срещу врагинята си.

Стела Йорданова