Теодора отвори вратите на американския си палат (Вижте в какъв лукс живее!) | Gossips.BG image 1

Теодора отвори вратите на американския си палат (Вижте в какъв лукс живее!)

Теодора с увереност може да каже, че е сбъднала своята американска мечта.

Фолк певицата Теодора от години живее в Америка, където наскоро се омъжи за голямата си любов Иво и отпразнува първия рожден ден на дъщеря си Мими. Певицата живее охолен живот и е глезена като принцеса. А както в приказките, всяка принцеса живее в свой дворец. Теодора също има своето царство, в което витае любов и разбирателство, но и много лукс, стил и мода.

По-голямата част от дома на певицата е решен в черно и бяло, като се забелязват акценти в червен цвят като покривки или пък букети с червени рози. Теодора е щастлива да живее с истински романтик, който не спира да я изненадва, а тя публикува снимки на малките жестове, които разкрасяват деня и дома им. Красавицата видимо е фен на минимализма в обзавеждането и в дома й не могат да се забележат различни разхвърляни предмети.

Всичко сякаш е поставени точно на мястото си и то е точно определено от Теодора. Най-претрупаната е част от едната стена, на която те е закачила десетки снимки на себе си и малката си принцеса Мими. Белите стени създават илюзия за още по-големи пространства, а мебелите са предимно във виненочервено или с мраморен ефект и дизайн, който би подхождал на всеки истински дворец.

Теодора съобразително е разчистила достатъчно пространство, за да може дъщеря й да прави първите си крачки на воля. А междувременно певицата може да се отдаде на любимото си занимание – да се излежава около басейна, който е позициониран в двора на луксозния имот. Между кристалната вода и буйната растителност майката може да релаксира на спокойствие, което ѝ е осигурено и от високата ограда и храсти, които я пазят от любопитни погледи.

В своето царство Теодора има и специално обособено помещение за своите дрехи и обувки, чиито брой непрестанно расте. Банята също е в светли цветове и вана като на Клеопатра по средата.  В хола пред камината певицата завършва деня си с чаша вино и в компанията на любимите хора.

След тежък ден, изпълнен с грижи за малката Мими, певицата полага глава до любимия си на кралска спалня с бяла кожа и сатенени чаршафи. Любимото място за спане на малкото ангелче на Теодора пък е между мама и тате.