Тест: Каква жена си | Gossips.BG image 2

Тест: Каква жена си

Колкото и добре да се познаваме, няма как да се видим отстрани. Ако искате да разберете как хората ви възприемат, отговорете на тези 3 лесни въпроса.

Имате нужда единствено от химикал и лист хартия. Отговаряйте бързо и това, което най – много се доближава до Вас. Отбележете цифрата пред отговора си. Например, ако на първи въпрос отговорът е „червен“, запишете числото 5. Ако сте отговорили на втория въпрос с обеци, запишете си числото 1.

И не забравяйте да се забавлявате, докато го решавате!

В какъв цвят е или бихте предпочели да бъдат стените на вашата спалня?

1.син

2.жълт

3.розов

4.бял

5.червен

6.черен

На кой детайл (бижу) от облеклото ви ще акцентирате, ако сте поканена на коктейл тази вечер?

1.обеци

2.колие

3.колан

4.обувки

5.дамска чанта

6.гривна

Каква бихте искали да бъде вашата професия от изброените?

1.управител на фирма

2.актриса

3.телевизионна водеща

4.дясната ръка на шефа

5.писател

6.танцьорка

След като сте отговорили и на трите въпроса, съберете всички точки, които сте събрали. Например: 3 (розов) + 4 (обувки) + 2 (актриса) = 9

Ако вашият резултат е над 10, съберете отново, докато получите едноцифрено число. Например при резултат 10 (1+0), вашето число е 1.

Ако крайният резултат е:

 1 – Вие сте: много чувствителна натура, но обикновено изживявате драмите си вътре в себе си или споделяте само с най-близките хора. Всъщност нямате много близки хора, защото трудно допускате някого до себе си. В обществото ви възприемат понякога като „студената и недостъпна лейди“, но разбира се това е погрешно мнение. Грешката си ще узнае само този, когото допуснете да направи това.

2 – Вие сте: силна и успявате да се справяте с трудностите, дори и с тези, които не са по силите ви. Понякога прибързвате с решенията си. Отстрани изглеждате доста властна натура, а всъщност просто държите всичко да е под контрол. Семейството е важно за вас, но не бихне напуснали работното си място, за да се отдадете на домакинство, дори и да имахте тази финансова възможност.

 3 – Вие сте: романтична и разбираща. Добър слушател и отличен съветник сте, но често се оплитате в собствените си мисли. Трудно правите избор и взимате решения след дълго обмисляне. Искате да имате истински приятели и те търсят вас, но за съжаление именно приятели са ви разочаровали и сега сте малко скептична в това отношение.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

4 – Вие сте: истински щастлива само, когато сте влюбена. За вас е жизненонеобходимо да се грижите за някой мъж, дори превръщайки се в негова втора майка. Дори на него в началото да не му харесват толкова внимание и грижи, после свиква. Вие ставате незаменима част от живота му и това е вашият коз.

5 – Вие сте: прагматична и практична жена. Предпочитате сигурното, а не гоните дивото, дори и то да изглежда по-привлекателно. С мъжете трудно се разбирате и сякаш говорите на различни езици, но пък имате късмет да срещнете най-подходящия за вас. Има риск обаче да станете зависима от него.

6 – Вие сте: жена, обичаща авантюрите. Нямате против да тръгнете неочаквано на дълго пътуване и няма да приготвяте дълго багажа си (нещо, което ще е проблем за другите жени). Ще вземете само най-необходимото. Така правите и в живота си – срещите ви са само с хора, които ще ви обогатят с чувства или преживявания.

7 – Вие сте: малко назидателна. Да си го кажем – обичате да командвате. Поне така изглежда отстрани. Често обаче, сте като кучето, което лае, но не хапе. Всъщност от става прекрасен приятел, защото може да ви се има доверие. Проблемите ви с мъжете не са, че не ги разбирате, а те вас не могат да разберат.

 8 – Вие сте: обаятелна и фатална жена. Изглеждате по-недостъпна, отколкото всъщност сте. Разчитате на чара и интуицията си. Понякога само се чудите как сте се забъркали в нещо, но бързо успявате да се измъкнете. Гъвкава сте и имате достатъчно сила, за да посрещнете всякакви изненади на съдбата. Вие разбира се, вярвате, че те ще бъдат само хубави!

9 – Вие сте: щастливка. Имате много късмет и нещата ви се случват лесно. Е, поне така изглежда отстрани. Много хора ви завиждат, а вие просто преследвате целите си. В любовта успявате да създадете хармонична връзка. Мъжът до вас е щастлив, че ви има, защото сте негова упора и съветник, колкото и да казва, че няма нужда от съветите ви.

Автор: Габриела Димитрова