Тежък удар за Фики след пищната сватба! (Вижте какво го връхлетя)

Всяко чудо за три дни и след сватбата Фики се сблъска с неочаквани премеждия.

Сватбата на Фики и Гюлджан със сигурност се превърна в събитието на годината. Със своите близо 700 гости и истински разточителство, фолк изпълнителят ще трябва да се отчита подробно откъде е извадил парите за целия сеир. По груби сметки, целият масраф е струвал около 300 бона. А сега от НАП искат да разберат дали тези пари са чинно отчетени и с платени данъци.

Както стана ясно вече, таткото на младоженеца е основният източник на финансиране на пищната венчавка. Стотиците гости изядоха и изпиха внушителни количества храна и алкохол. А само роклята на булката на Фики струва цели 10 бона. Седеметажната сватбена торта е на стойност 5 000 лева. По масите е имало само маркови питиета почти набори на младоженците.

Очаквано, подобно парадиране със средства и стандарт е накарало Националната агенция по приходите да се самосезира и да разучи дали всички е изрядно с финансовото състояние на музикалното семейство. няма спор, че и Тони, и Фики Стораро изкарват сериозни месечни приходи покрай безбройните си участия. Надали всичко е отчетено и данъците са платени, е друг въпрос, пише hotarena.net.

Разточителството на Фики може да му излезе през носа

Собствениците на петзвездния хотел, в който се проведе събитието, също са на тръни, защото ще бъдат проверени дали са отчели всички приходи покрай бляскавата сватба на Фики и Гюлджан. Разбира се, на младоженците сега хич не им е до разправии с НАП и скоро ще заминат на сватбено пътешествие до Франция, подарък им от кумовете.