Тези 7 секс пози ви гарантират сигурен оргазъм

Всички познаваме колоритността на секс позите, но малко от нас са успели да извлекът максималното удоволствие от тях.7 секс пози, които ти гарантират оргазъм


Разбира се, дивият луд секс, в който експериментирате с различни пои поддуржа вашия любовен живот вълнуващ, но ако целта ти е наистина да научиш какво наистина работи за твоя оргазъм, тези пози са ключови. Опитвайки се да направите някоя акробатина поза отвлича вниманието от самия секс, поставяйки фокуса върху това как да застанете, а не просто да изпитате удоволствие. Когато искаш а достигнеш до оргазъм, често пъти най-добрите пози са най-простите. А с няколко малки промени, може да направите кулминацията още по-силна! Ние ще ти помогнем с няколко позиции, в които оргазмът е основното събитие.


1. Вълшебните крака

7 секс пози, които ти гарантират оргазъм

С цялото усукване и прегъване, което се случва, понякога сексът може да се превърне по-скоро в кардио тренировка във фитнес залата, отколкото в нещо, което носи удоволствие. Ето защо е важно да имате най-малко една спокойна позиция, предизвикваща оргазъм, във вашия репертоар. Опри краката си на раменете му и обгърни врата му с тях. Така че той може да проникне по-дълбоко. Ще допринесе, ако той задържи ръцете си върху бедрата ти. Тази поза не е много аеробна, така че сексът може да продължи дълго, без никой от двамата да се измори. Когато искате да достигнете до финала, спокойно той може да включи ръката си, за да те стимулира допълнително.

2. На върха на света

7 секс пози, които ти гарантират оргазъм

Жената отгоре – това е поза за бързо достигане на оргазъм и с основателна причина. Това ти позволява да диктуваш темпото, но главната причина е триенето на клитора ти. Може да го докосваш, той да го докосва или просто да се трие в основата на пениса му. Може да направиш позата, като буквално се звъртиш на 180 градуса. Обърни се така, че да си с гръб към партньора си. Разположи краката си между неговите. Предимствата на това са две: когато краката са събрани, проникването е още по-стегнато, което прави усещанията по-интензивни и освен повишена вътрешна стимулация, се добавя и триене на клитора, което създава експлозивен оргазъм.

3. Седни и ме прегърни

7 секс пози, които ти гарантират оргазъм

Помоли партньора си да седне и да те обгърне, така че да сте лице в лице. Така имаш контрол над скоростта, ъгъла и движението, защото можеш да използваш ръцете и краката си в маневрите. Вместо да се движиш нагоре-надолу, което може да е особено уморително, се движи напред-назад, за да се търкаш срещу него. Ако се облегнеш малко назад, ще получиш по-голма вътрешна стимулация и той ще може да си играе с клитора ти. Плюс това гърдите ти ще бъдат точно пред устата му, което добавя още екстри към сексуалното преживяване.

Виж и останалите секс пози, които трябва да пробваш задължително:

Какви са тайните на жените, които получават оргазъм лесно?

Жените, които получават оргазъм редовно са тези, които са си извоювали правото да са сексуални в съвременната култура, която все още смята темата за женската сексуалност за табу.

Жените, които получават оргазъм лесно, може да нямат перфектни тела, но се чувстват удобно в тях и имат чувство за това, че са секси. Освен това, те са уверени в сексуалността си.

Чрез опит и експерименти, оргазмиращите жени са научили кое ги възбужда и предизвиква оргазъм, независимо дали е разкошен напарфюмиран мъж, който ближе врата им, или добрата стара мисионерска поза.

7 секс пози, които ти гарантират оргазъм

Добрият сексуален партньор е търпелив и внимателен и не очаква от теб да получиш оргазъм като доказателство за неговата мъжественост. Натискът потиска оргазма. Трябва да се чувстваш свободна да обсъждаш с партньора си защо не можеш да получиш оргазъм.

Оргазмиращите жени казват на мъжете какво да направят, за да ги докарат до оргазъм. Затова умението да комуникираш с партньора си и да му кажеш и покажеш какво искаш, е много важно.

Оргазмиращите жени не се насилват да получат оргазъм. Понякога просто приятното топло изживяване, без зрелищен финал, им е достатъчно и не е нужно да симулират.

Дали си играеш сама, или си с партньор, сексуалните фантазии увеличават възбудата. Оргазмиращите жени си освежават сексуалния живот с нови фантазии най-редовно.