Тези ТРИ зодии ще се радват на голяма любов през седмицата

Тази седмица три зодии ще се радват на безумна любов.Очаквайте фойерверки – насладете им се. Страстта и любовта се срещат!

Овен

Ще ви се наложи да правите компромиси в любовта, за да накарате важните хора в живота ви да бъдат щастливи. Към средата на седмицата вътрешния ви свят ще преживее трансформация. С любопитство ще откриете къде ще ви отведат емоциите.

Телец

Влиянието на Венера и Скорпион е с много благоприятни аспекти за вас. Очакват ви огнени запознанства. Пригответе се за положителни промени във вашите взаимоотношения. Ще се чувствате комфортно да говорите за неща, които до скоро сте отбягвали. Насладете се на социалните си контакти.

Близнаци

Очаквайте поток от разговори. Ще си изясните сложните отношения и в края на седмицата ще се чувствате пречистени от старите мисли. Ще се зароди и нов флирт, които ще поддържа доброто ви настроение.

Рак

Време е да си обърнете повече внимание. Насладете се на обяд с приятели, чаша вино след работа, кино с любим човек… Натрупаното напрежение е на път да изчезне.

Лъв

През последните няколко месеца сте имали интензивни семейни проблеми. Сега най-сетне ще усетите доброто влияние на Венера. Очакват ви прекрасни семейни моменти тази седмица. Заредете се с положителни емоции!

Дева

Социалните ви контакти са на водещ план тази седмица! Очакват ви нови запознанства в социалните мрежи, които ще имат положителни отражения и занапред. Ще се чувствате отново влюбени! Насладете се на емоциите.

Везни

Обичате лукса и тази седмица ще планирате бюджета си прецизно, за можете да си позволи страхотен и страстен любовен уикенд!

Скорпион

Тази седмица е вашата, Скорпиони! Чувствате много по-свободни и ще имате възможност да се насладите наистина на живота и всичко, което идва на пътя ви. Ще бъдете неустоими тази седмица!

Стрелец

Може да почувствате, че сте малко по-емоционални от обикновено. Бъдете внимателни относно предложенията, които ще получите и се постарайте да зарадвате любимия човек.

Козирог

Тази седмица звездите ще ви срещнат с интересни хора, към които ще изпитате привличане. Обмислете добре преди да се впускате в нови взаимоотношения.

Водолей

Ще усетите влиянието на ревността в отношенията ви с най-близкия ви. Не позволявайте това да наклони везните на връзката ви грешната посока.

Риби

Очакват ви бурни любовни емоции! Ще се чувствате на гребена на вълната и влюбеното ви състояние ще поддържа огъня и след края на тази седмица!