Тихомир Рангелов отново отива на дуел във „Фермата“

Две седмици след като бе пощаден от чорбаджии и сиромаси във „Фермата: Нов свят“ и от опонена си – хомофобът Иван Милин, Тихомир Рангелов отново отива на дуел.

Балканският шампион по културизъм, който влезе в състезанието за 100 000 лв с визитката на открит гей, изгуби битката за имунитет между ратаите. Фермерът на седмицата при сиромасите Маргарита Христова избра него пред многодетната майка Веселка за първи дуелист.

„Арената ти е позната, тази седмица ти е победна. Реванширай се на себе си, Тише, ние те обичаме такъв, какъвто си, и те чакаме обранто при нас“, аргументира решението си детската учителка.

Рангелов, който изгуби от бизнесмена Иван Милин с епичните 10:0 въпреки перфектната си спортна форма и претенции за гъвкавост, още преживява връщането си по милост във „Фермата“.

„Това с Милин си беше излагация, жадувам за реванш. Искам да покажа на всички, че мога да се бия“, обясни той на съотборничката си Веселка.

Според правилата гаджето на влогъра Стамбини трябваше да изкара 24 часа във фермата на чорбаджиите, за да си избере съперник за дуела сред мъжете.

Временният трансфер в съседния отбор бе като втори бонус по Коледа за чревоугодника Тихомир. Преди да нападне настървено муската на английската възпитаничка Елизабет, той се разходи из двора с бизнесмена Митко Калайджиев и се подкрепи доволно с джанки и круши.

„Беше като неандерталец, готов да захапе всичко. Като коза се катереше по дърветата. Дано до утре остане нещо и за нас“, пошегува се пред съотборниците си Калайджиев.

Той изнесе и цяла ода за садистичния начин, по който в отбора пекат содените си питки – на ламарина на огъня, и как накрая го разочароват не само с вкуса си, но и с размера на пощенска марка.

„Най-после ще си почина от толкова боб и леща и ще спра да пръцкам. Чакам с нетърпение хляба със салам за закуска утре в къщичката на дуелиста“, заяви ентусиазирано пред чорбаджиите Тихомир.