Тийнейджърката, която продаваше девствеността си разкри за колко са я купили

Преди няколко месеца ти разказахме историята на 18-годишната Александра, която обяви пред камерите, че продава девствеността си за 80 000 паунда.

Парите трябваха на Александра, за да плати ипотеката на родителите си, които трябваше да бъдат изгонени от дома си през февруари тази година. Останалата част от сумата, Александра смяташе да използва за образованието си в университет.

„Много момичета загубват девствеността си и после късат с мъжа, с който са го направили. А аз имам добра кауза – отговори тя на въпроса защо го прави. – Искам да уча в Университета в Оксфорд, а идвам от бедна държава и се налага да помогна на родителите си“, коментира тя в предаването This Morning.

Въпреки обвиненията, че историята на момичето е лъжа и родителите й не са във финансово затруднение, Александра разкри, че наистина е продала девствеността си на бизнесмен от Хонконг.

Милионерът, чиято самоличност остава в тайна, е платил 2 300 000 евро за странната „покупка“, съобщи вестник The Mirror. Александра е сключила сделката чрез посредник – немската фирма за елитен ексорт Cinderella Escorts. 26-годишният собственик на фирмата, Ян Закобелски смята, че няма нищо нередно в този тип бизнес.

„Никой не кара тези млади жени да правят нещо, което не искат – категоричен е той. – Те имат собствено съзнание и мнение какво да правят със сексуалността си“.

Не е ясно как са реагирали родителите на Александра относно решението на дъщеря им да продаде девствеността си, нито дали тя вече е правила секс с бизнесмена. Ако се вярва на думите на чичо й, майката и бащата никак не са впечатлени.

„Нейните майка и баща са абсолютно отвратени и не могат да разберат защо го прави – коментира той пред MailOnline. – Те я умоляваха да не го прави, но тя им каза, че е на 18 и може да прави каквото иска с тялото си“.

Източник: cosmopolitan.bg