Тита хвърли дрехи и задръжки! (Снимки 18+)

Тита събра очите на феновете си, само че този път не в хубавия смисъл на думата, както обикновено се случва. Тийн принцесата се показа в такъв неочакван вид във виртуалното пространство, който й навлече доста гняв за отрицателно време.

За да разпали малко страстите преди появата на новия си клип, Христина Христова, както е цялото име на изпълнителката, се пусна в доста провокативни фотоси и видео, в които пъчи пищен бюст.

На кадрите гласовитата блондинка, която събра погледите с таланта си преди броени месеци в хитовото шоу „Като две капки вода“, е повече от дръзка и дори си позволява неща, каквито последно сме очаквали да видим точно от нея.

Разбира се, тъй като почитателите на Тита са доста претенциозни, особено пък, когато младата певица реши да експериментира прекалено много с външния си вид и поведение, не закъсняха и островърхите коментари по неин адрес.

В един от тях дори Тита е сравнявана веднъж със Сузанита и втори път – с Гери-Никол. На тийнидолката това едва ли й допада особено, предвид факта, че винаги се е старала да се откроява с нещо от колежките си.