Тони Стораро вдига сватба, достойна да засенчи бала на Фики | Gossips.BG image 1

Тони Стораро вдига сватба, достойна да засенчи бала на Фики

storaro-5Тони Стораро плю на суеверията – не само ще празнува юбилей, а и ще зарадва жена си.

Тони Стораро изненада феновете с жест „2 в 1” – ще отпразнува „забранен” юбилей и ще зарадва жена си.

Човекът – глас плю на суеверията! Обеща да вдигне незапомнен празник за рождения си ден. Въпреки че стари хора предупреждават – 40 години не се отбелязват, таткото на Фики вярва, че късметът няма да му изневери.

Певецът планира да почерпи цели 150 гости и да направи такова парти, което да засенчи бала на сина му. Не, той не го прави от ревност към младостта, а да зарадва жена си. Партито на Тони Стораро щяло да бъде в новооткритата сладкарница, която мама Валя стопанисва.

Госпожата отгледа синове като слънца и вече не ще да е отчаяна домакиня, а да прави кариера. Естествено, че няма да върти кръчма, но за сладкарничката получи благословията на цялата рода.

Тони Стораро ще пръсне „много лев” за тържеството, но пък щял да направи добра реклама на заведението. Ще го прочуе сред колеги, ще се пише за него по медиите и инвестицията ще се възвърне.

Певецът планира да опъне големи бели шатри пред сладкарницата и поне за една нощ „Стораро” от място за майки с деца щяло да стане ресторант с тежки гости. Не вярвал на приказките, че ангелът му ще го изостави на този ден. „Стига глупости, да се свивам като мишка вкъщи ли или да се правя, че нямам празник? Ще се почерпим както трябва“

Приятелите на рожденика го закачали, че щял да вдигне не юбилей, а сватба.

Коментарите приемал с тайнствена усмивка, което събуди подозрения, че може да готви романтична изненада на благоверната Валя кротко изтърпя бедните години и приказките за флиртовете му с колежки.

За милата женица остана удоволствието да аплодира успеха не само на мъж, но и син. Сега е нейният ред да бъде център на вниманието и като нищо Тони Стораро може да й подари втора размяна на клетвите – като в сериал!