Топ 5 на известните бг мъже, които си падат по малки котета! (Вижте коя двойка води класацията с 25 години разлика помежду им)

Лафът „Хвани си кака да те отрака“ вече не е актуален. Далеч по-модерно е да си на 55 години, а цената до теб да е… на 30!

Събрхмеа 5 азбучни примера за известни мъже в бг шоубизнеса, които не само си падат по малки котета, но и са се оженили за тях. Или поне живеят заедно на семейни начала

5.Деян Донков и Радина

12 години е разликата между Радина Кърджилова и Деян Донков. Много ли е, малко ли е, не знаем, но със сигурност не им личи. Донков доста младее, а откакто на двамата им се роди син, са по-щастливи отвсякога.

4.Коцето и Надя

Тук разликата е 13 години. Двамата са женени, имат две деца. Запознават се, когато Надето е все още невинна ученичка. Коцето се влюбил от пръв поглед, а на Надето не й трябвало много.

3.Ани Хоанг и Люси Иларионов

Любовта няма възраст и граници (пък и тегло) и за Ани Хоанг и Люси Иларионов. Те са заедно вече близо 7 години и това, че ги делят 17 години разлика, никога не ги е притеснявало. Гаджосват се, когато Ани е едва на 19 години, и колкото и да се опитват да обвинят миньончето, че е с Люси за пари, тя му остава вярно до ден-днешен.

2.Росен Петров и Карина

Тук вече започва тежката артилерия – цели 20 години разлика. Някои биха подметнали злобно, че Карина може да е дъщеря на Росен Петров, но нека бъдем реалисти. Днешната младеж се жени на 20 само в ромската махала…

1.Коцето Калки и Мартина

Разликата между Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, и красивата Мартина вече си е цифра! Когато Коцето е бил на 25 години и вече е мислил за сватби и деца, малката Мартина… се е родила!!!

Когато била 5-годишна, тя била луда фенка на Калки, без да знае, че 20 години по-късно ще има дете от него. На това му се вика любов!!

Източник: ХотАрена