Тото остана без гадже! Приятелката му Яна бясна от флиртовете му с Мегз

Рапърът Йонислав Йотов – Тото, който е един от съквартирантите в Къщата на „ВИП Брадър”, е напът да остане без гадже, издават негови близки. 

Дългогодишната му приятелка Яна Червенкова била бясна от явните му флиртове с Ваня Щерева и с Мегз, затова обмисляла да го натири веднага щом участието му в предаването приключи, пише HotArena.

Продуцентите на шоуто многократно отправяли покани към русата красавица да гостува в коментарното студио, но тя изобщо не искала да влиза в светлините на прожекторите.

Яна била толкова обидена на Тото, че се отказала да следи ежедневните епизоди на „ВИП Брадър” и вече планирала как да го зареже по особено драматичен начин.

„Да прави каквото иска! Омръзна ми от неговите глупости!”, гневяла се половинката на рапъра. Тя била ядосана най-вече от очевидните му флиртове с две от съквартирантките му в Къщата – Мегз и Ваня Щерева, и се заканила да му вгорчи живота.

Първоначално Тото си обменяше нежни ласки с дизайнерката, а после се прехвърли към актрисата и между тримата се оформи нещо като любовен триъгълник.

С влизането си в предаването Йотов се представи като необвързан и успя да спечели симпатиите на двете дами, но след това сякаш се стресна от техния нарастващ интерес и с половин уста измрънка, че всъщност си има приятелка навън.

Така успя временно да секне мераците им, но не и да спечели благоразположението на гаджето си.

Това не е първият път, в който Тото се разделя с хубавата Кака Яна, както я наричат приятелите. На четвъртата година от връзката им двамата скъсали, защото изпълнителят от група „СкандаУ”  залитнал по друга жена.

След месец обаче с подвита опашка се върнал при дългогодишната си приятелка и я помолил отново да се съберат. Тогава Яна намерила сили да му прости забежката, но флиртовете му в телевизионен ефир явно са прелели чашата на търпението й.

Тя изчаквала Тото да напусне Къщата на „ВИП Брадър”, за да му заяви, че повече не желае да бъде с него, пише „Уикенд“.

Набеденият за плейбой рапър подозирал, че гаджето му няма да приеме добре уж невинните закачки с Мегз и Ваня Щерева, затова побърза да й се обясни в любов от малкия екран.

„Аз все още я обичам така, както в началото на нашата връзка. Това е много силна емоция!”, изповяда се Тото.

Източник: ХотАрена