Това не е майтап, а самата истина! Милионерчето Митко Динев иска Емануела да му плаща 95 лв. издръжка за сина им

Може да ви прозвучи като шега, но днес не сме 1 април! Истина е!

Милионерският син Митко Динев е завел дело за родителски права и иска от съда Емануела да му плаща 95 лева издръжка за детето, пише HotArena.

След като съдът присъди правата за отглеждането на малкия Митко върху майката, пословичната наглост на таткото мина всякакви граници с контра дело.

Освен че Динев позорно е поискал пари от майката на сина си, той бил написал в молбата си пред магистратите, че досега редовно е давал пари за детето. А това, както Емануела многократно е подчертавала в медиите, е пълна лъжа.

Фолк певицата сама се грижи за детето си както финансово, така и физически. И досега нито веднъж не беше опровергано от Динев.

В същото време Димитър Динев явно не проявява чак такова желание да гледа сина си, тъй като последния път не го е взел при себе си в насрочената дата.

Ако беше толкова грижовен баща и искаше пълните права над детето, би показал повече отговорност и желание извън съдебната зала, нали? Явно обаче, докато всячески се опитва да направи напук на Емануела, Динев не се е замислял може ли реално да се грижи за малкия.

Защото 95-те лева, които милионерският син иска от съда, не биха му стигнали само за памперси. А може би черпните по нощните клубове и бакшишите за танцьорките са разорили тотално Митко Динев и се надява барем със 100-ина лева издръжка да свърже двата края?!

Така или иначе, запознати коментират, че контра делото, което Динев е завел, няма да издържи в съда.

Припомняме, че само преди месец излезе съдебното решение за попечителството на Динев-младши, което бе изцяло в полза на майката.

Съдът определи режим на контакти за бащата всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10:00 ч до 18:00 ч на съответния ден без преспиване, както и 15 (петнадесет) дни през лятото, с преспиване, по време, което не съвпада с отпуска на майката.

Последния път обаче таткото не се е възползвал от правата си – явно зает с други, по-важни дела… Как ли тогава би смогвал в редовните ежедневни грижи за малкия Митко, за които толкова роптае?

Апропо, днес Митко Динев-младши навършва 2 годинки. Малкият хубавец се роди на 11 януари 2015 г., като само няколко месеца след това отношенията между Емануела и бащата се влошиха сериозно.

М. Грозева