Трагедия! Малката племенница на Мисис България загина в Турция !

Трагедия! Малката племенница на Мисис България загина в Турция !

Инцидент в авкапарк отне живота на 7-годишната Вивиан.

ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Племенницата на "Мисис България" Мари Вачева загина в Турция! Инцидент в авкапарк отне живота на 7-годишната Вивиан

“Отиде си нашето слънчице прекрасно, красиво и талантливо. Защо трябваше да ни напуснеш толкова рано? Звездица ярка в небосвода високо грейна, заблестя… Ти светиш силно и напомняш на нас за теб на долната земя… Ти вечно ще блестиш и ще ни напомняш с усмивка за твоята прекрасна детска ангелска душа, за да сгрееш потъналите нам сърца в скръб, жал и самота. Лети дете над нас високо, открий нови чудни светове.и някой ден ще полетим и ний нагоре, танцуващи и пеещи”, скърби за племенницата си Мари. 

В деня на фаталния инцидент, малката Вивиан се е спуснала по пързалката. Непосредствено след нея се пуска и друго дете, което я удря в корема.

Непосредствено след това момичето започнало да се превива от болки и било откарано по спешност в местната болница. Там лекарите установяват, че детето е с разкъсан далак и решават да го преместят в Университетската болница в гр. Айдън.

По пътя сърцето на детето спряло, но след масажи и кардио помощ от страна на медицинските лица, сърдечната дейност на детето се възстановила. Малката била приета в междинна болница по пътя. След като състоянието й е стабилизирало продължили към болницата в Айдън.

По мнение  на лекарите,  детето трябвало да пътува, придружавано само от медицинския екип, а родителите й следвали линейката с кола. Вивиан е била приета в болницата.

След 10 минути съобщили на родителите й, че е починала в следствие на травмите и кръвоизлива от разкъсания далак, за който твърдели, че е бил възпален. Според родителите, дъщеря им никога не е имала оплаквания и здравословни проблеми.

“Накараха ни да подпишем някакви документи, за които казаха, че са формалности. В този момент бяхме в такъв шок, че не сме се замислили какво подписваме, а и не знаем турски език”, разказва почернената майка.

В последствие разбират, че са подписали документ, според който нямат никакви претенции към хотела и към това, че някой умишлено е ударил дъщеря им. На следващия ден тръгват за България само с медицинска експертиза, но без смъртен акт.

Родителите са озадачени как при смърт на малко дете и то при такива обстоятелства, следствените действия приключват за няколко часа. От камерите край басейна се виж ясно как детето след Вивиан я удря в корема.

Най-големият куриоз в цялата тази нелепа история е информацията, която днес турската преса публикува.

Турско електронно издание пише, че детето е починало посредством удар по главата, а семейството са румънски туристи. Това кара опечаленото семейство да мисли, че това е опит случаят да бъде потулен, а аквапаркът да не понесе наказателна отговорност. Нещо, което семейство Вачеви няма да допуснат.Трагедия! Малката племенница на Мисис България загина в Турция !

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Потънали в скръб, родителите на малката Вивиан искат истината да излезе на бял свят.

“Ние платихме най-високата цена за тази почивка. Няма повече какво да изгубим. Нашето дете ще остане винаги в първи клас. Никога няма да си играе с малката си сестричка. Мъката ни е огромна. Обръщаме се с апел към българската държава да ни съдейства. Нека всички родители бъдат съпричастни с нашата трагедия, защото утре това може да се случи с техните деца и близки.

Трябва да се сложи край на тази престъпна небрежност. Пързалката, по която се спускат стотици деца не беше обезопасена по никакъв начин. Нямаше хора, които да следят за реда при качването и спускането.

Това е проблем не само на турския комплекс, който почерни целия ни живот и отне живота на детето ни. Такова е положението и в България”, ридае майката на Вивиан.

Родителите на Вивиан са готови на всичко, за да стигнат до основата на смъртта на своята дъщеря, както и да търсят отговорност на виновните.