Трикове, с които да влезеш в ума му

Сексуалността е водеща, когато искате да привлечете конкретен мъжки поглед. Винаги можете да се чувствате като изкусителка, добавяйки само един детайл към образа си.

Как обаче да напипате неговия фетиш?

Ето няколко предложения на Elle, които можете да използвате, за да бъдете още по-секси. И не само за дамите, които са тръгнали да покоряват нечие мъжко сърце, но и за тези, които искат да увеличат качеството на сексуалния си живот.

1. Сако на голо тяло

Удълженото черно сако е много секси. Според специалистите дори мъжката риза на момиче не изглежда толкова изкусителна като сакото. Създайте илюзията, че нямате нищо повече, с изключение на сакото и високите токчета. Работи безпроблемно.

2. Прозрачни дрехи

Всички видове тюл, органза и други прозрачни тъкани се завърнаха в модните тенденции. Загатвайки за голото тяло, или подплатени със секси бельо – тенденцията е повече от окуражителна за мъжете.

3. Повдигнете нагоре

Липсата на бельо е много секси, но 60% от мъжете харесват перфектната форма на деколтето. А когато то е обемно и повдигнато – ефектът е страхотен. Само мъж, който е далеч от хетеросексуалността, не би се възбудил от подобна гледка.

4. Чорапи

Класика! Любимият фетиш на всеки мъж, чорапите могат да бъдат всякакви – с еластична лента или колан, мрежести… Запомнете: чорапогащникът е практичен, а чорапите са секси.

5. Корсет

Всяка уважаваща себе си съблазнителка има в гардероба си корсет. Разберете – малко неща действат върху мъжете по същия магически начин. В съзнанието им между корсета и секса има равенство. Опитайте!

6. Токчета

12 сантиметра минимум – не се плашете, при съблазняването колкото по-високо, толкова по-добре. Визуалното издължаване на краката и променената походка добавят женственост. Изберете класически черни или бежови обувки – издават вашето желание.

7. Високи ботуши

В продължение на много години те са смятани за сексуално вулгарни, особено когато са съчетани с леопардов принт. Но пък модните тенденции ги реабилитираха, а за много мъже те са фетиш и действат като червена кърпа пред бик.

8. Телесен цвят

Психолозите са единодушни – телесните и неутрални цветове, които резонират с цвета на кожата, са най-притегателни за мъжете. Неслучайно се наричат нюд – пресъздават ефекта на голата кожа. Освен това, пастелните и бежовите нюанси дават подсъзнателно усещане за надеждност, мекота и женска енергия. Използвайте ги във визията и командвайте сърцата на мъжете.