Цеци Красимирова халюцинира от новата реколта! Трева-гигант побърка метресата на Самоковеца! (Снимки)

Цеци Красимирова, която превърна отглеждането на канабис в свой бизнес е обсебена от новата си реколта, видя HotArena.

CeciБившата на Самоковеца пусна снимки в социалните мрежи, на които се вижда как е гушнала сноп от растението, а под кадърите написа: „Най-добрият букет за мен“.

Зевзеци веднага се заядоха с бизнес дамата: „Халюцинираш ли? Да не си мислиш, че това е букет от кръчмаря Стефан“, изгаври се неин фен, визирайки новия й любовник – милионер – собственик на клуб в Лондон.

Всеизвестен е фактът, че Красимирова, освен да отглежда марихуана е голяма фенка на нейното ползване. Това показва и снимка пак от профила на красавицата, на който тя пафка джоинт пред тузарския си дом в Барселона.

Преди дни HotArena писа, че Цеци отглежда в двора си сорт, достигащ метър височина. Това се дължи на нов продукт, който влияе благотворно на тревата. Цеци се е заела със задачата да създаде стройна мрежа от контакти и клиенти, на които да предлага това „чудо“, без да се налага да има плантации за отглеждане на марихуана.

Красимирова лично започнала да градинарства, за да следи как се развива едно растение с чудодейната смес за супер растеж, когато е поливано редовно с нея. В двора на дома си посадила доста храсти и с тяхна помощ отбелязвала прогреса на продукта и неговите качества, а някои стигали до метър височина. Вероятно „букетът“ на снимката е от новата реколтата!