Цвети на Криско: Не ревнувам, МЕГЗ не ми е в категорията!

От вчера медийното пространство се тресе от новината за поредния луд скандал, между изпълнителя на годината – Криско и дизайнерката на годината – Мегз, които изглежда не могат да поделят тийн сензацията ТИТА. 

Най-потърпевша от огнените разправии между двамата се оказа секси танцьорката Цвети, която е гадже на Криско. Според клюките Цвети ревнува ужасно много половинката си от пиперливото миньонче. И дори му забранява да говори с нея.

Не такава обаче се оказа истината от първо лице. Според Цвети сърцето на Кристиян е само нейно и първата ни дизайнерка изобщо не я притеснява.

„Мегз не ми е в категорията. Аз съм много по-секси от нея. Тази освен да си го мери с мъжете, друго не може“ – твърдо отсекла Цвети пред приятелки. Секси танцьорката разказвала още, че няма търпение договорът на Тита с Мегз да изтече тази есен и повече да не чуе за дизайнерката.

„Не ревнувам. Оправих се не с една и две плеймейтки и красавици, далеч по-заплашителни от нея.  Тази прилича повече на властен мъж и не представлява заплаха. Кристиян е само мой“.

Източник: ХотАрена