Цвети Найденова с жесток намек към Цвети Стоянова! (ВИЖТЕ САМО ТУК какво й написа)

Олимпийската медалистка от националния ансамбъл по художествена гимнастика – Цветелина Найденова силно разпали скандал с бившата си най-добра приятелка – Цветелина Стоянова.

Двете гимнастички, според запознати, са скарани от доста време, но това до сега не беше потвърдено.

Статус на Найденова обаче доста скандализира. Макар да не споменава името на Стоянова, всичко клони към нея и би било прекалено голяма случайност този пост така добре да описва Цвети, която прекарва доста време в Дубай в последно време и сподели снимки на забавление с делфини

. Цвети Найденова качва следния текст в Инстаграм: „Жал ми е за дубайските делфинчета, че са принудени да плуват с проститутки„.

Този статус със сигурност няма да остане без отговор, а от красивото приятелство, което наблюдавахме между двете „златни момичета“ и общите им бизнес планове, явно не е останала и следа.

Любопитен факт е, че в момента Стоянова се занимава с бижута, а Найденова с декорации на различни дрехи, а подобно съчетание на модел на Найденова се видя наскоро и при Стоянова на дънки с мрежест чорапогащник. Явно двете дами наистина имат сходен вкус.

Източник: ХотАрена