Цвети Стоянова отвърна на нападките: Не изневерявам на лудостта си, заради хората! Вижте и какъв коментар направи за клипа й с Галена

Гимнастичката Цветелина Стоянова отговори в новия си типичен стил  за загубените 200 почитатели с лаконичното: „Нито един път не изневерих на лудостта си и не я изкривявам, за да се харесам на хората.“

Относно клипа с Галена запази мълчание. Което реално е потвърждение на разкритието ни, че двете известни дами подготвят съвместен проект.

Цвети си избра ролята на лошо момиче, след като оцеля след кошмарния инцидент през миналото лято, когато животът и беше на косъм от смъртта. Гимнастичката скочи от шестия етаж на апартамента, в който живееше с баба си.

Сега красавицата е решила да започне живота си на чисто. Наскоро гимнастичката промени цвета на косата си и отново шокира със статус, под нова секси снимка: „Понякога дори дяволът на рамото ми ме пита: Какви, по дяволите ги вършиш?!“.

След това последва нов статус за празниците, в който Цвети обясни, че не съжалява за нищо в своя живот. Много от почитателите й споделят, че се радват за щастието й в момента, но с действията си сякаш омаловажава притеснението на близките и феновете й през тези месеци.

До преди месеци броя на последователите й в социалните мрежи наброяваше 18 100, но днес е намалял с цели 200 души. Много от почитателите на звездата са ядосани от последните й статуси.

Според информация, до която се добрахме, фолк певицата Галена е предложила на Цвети да я снима в биографичен видеоклип със социално послание към хората, изпадали в състоянието на Цвети, по подобие на запомнящи се международни проекти.

Стоянова от години е голяма фенка на Галена и почитателите им предполагат, че не би й отказала. Галена ясно осъзнавала, че проект с подобен смисъл би я издигнал на по-високо ниво като артист. Кога тази идея ще стане реалност обаче все още не се знае.