Цвети тръгна по дискотеки

Топ гимнастичката Цвети Стоянова тръгна по дискотеки. Красавицата се възстанови успешно от операциите и терапията, на която се подложи и вече се забавлява с приятели.

Цвети се появи в една от най-нашумелите столични дискотеки, в компанията на гаджето си Александър Любенов. След кратък гастрол из нощните клубове, двойката се впусна в луди танци под песните на Борис Солтарийски и Цветелина Грахич.

Изпълнителите с удоволствие пяха за златното момиче и я поздравиха неколкократно. Самата Цвети нямаше нищо против да позира пред камерите и се усмихваше на всички, които искат да се снимат с нея.

Стоянова изглежда почти напълно възстановена от тежкото падане преди 8 месеца. За щастие, злополучния инцидент вече е само лош спомен, а белезите малко по малко се заличават, пише  „България днес“.

Гимнастичката изглежда е качила и няколко килограма, тъй като вече не изглежда така бледа и изпита. А усмивката не слизаше от лицето й по много причини.

Най-важната от тях бе, че с любимия й футболист празнуват цели 4 години заедно. Двойката отбеляза празника с балони и снимки в социалните мрежи.

Александър дори пусна общо селфи, с което честити на Цвети. А феновете им пожелават не още четири, а поне още 40 години да са така щастливи и заедно.