Участничка от „Фермата“ лъсна в лесбо филмче

Страшен скандал се завихря около една от участничките в тазгодишното издание на „Фермата“. Оказва се, че 46-годишната чеченка Марина Сучкова наистина е доста разкрепостена.

Както тя сама описва себе си, особено в леглото. Блиц публикува видео, на което се вижда как тя, заедно с друга блондинка нежно се докосват чисто голи под един душ. Видеото продължава с горещи ласки между двете, като те не се свенят въобще, че са както майка ги е родила. В един момент ги сменят други две момичета, но с доста повече облекло по тях.

От самия клип не става ясно кога точно е сниман, нито къде. Има субтитри към него, които са на немски език и представляват реклами.

132443gf

Марина е на 46 години. Тя е чеченка, която бяга от войната с Русия през 90-те години и остава в България. Тук среща любовта на живота си – художник, за когото се жени и който е първият мъж в живота й. Днес Марина е разведена, а от страстната й любов са останали само безброй пиянски семейни скандали и двама сина, които Марина отгледала сама. И двамата са футболисти. Големият е бившият вратар на „Славия“ и „Левски“ – Стефано Кунчев.

В момента Марина е необвързана и казва, че обожава свободата си. Описва се като сексуално разкрепостена – последният й любовник е бил с 19 години по-млад от нея.