Участничка забременя във „Фермата“!

Коледа все още е далеч, но във „Фермата“ вече стават драматични чудеса. Една от участничките зачена в риалити шоуто и очаква бебе от претендент за голямата награда от 100 000 лева.

Новината предизвика шок в стопанството, но най-силно втрещи бъдещия баща. „Майкооо! Ще ставам татко на 37 години!“, провикна се със смесица от възторг и ужас автомонтьорът Красимир, след като научи благата вест.

Оказа се, че той е забременил една от най-горещите участнички в шоуто – Паулина. Докато тя беше във „Фермата“, двамата правиха секс. По-късно екзотичната брюнетка напусна стопанството, след като изгуби дуел. Сега тя се „завръща“ с новината, че очаква бебе от автомонтьора.

Паулина съобщи на Краси, че ще става баща с писмо, придружено с плюшено мече и балони с формата на сърце.

„Има нещо, което расте вътре в мен, освен любовта ми към теб и, ако ти искаш, след няколко месеца може да е едно красиво начало на нашия общ нов свят. Ти остави в мен дълготрайна следа и в преносния, и в буквалния смисъл.

Нямам търпение да те прегърна и да ти съобщя толкова важни за нас неща. Обичам те и ми липсваш. Чакам те с нетърпение, любов моя“, гласеше емоционалното послание на Паулина.

Въпреки изненадата, Красимир успя да са окопити. „Поли, до теб ще съм. Каквото и да стане, можеш да разчиташ на мен. Обичкам те!“, каза с последни сили той, докато останалите участници стягаха купон, с който да отпразнуват щастливата развръзка.