Удар за Йоанна Драгнева! Певицата преживя нова лична драма

Йоанна Драгнева за пореден път остана без мъж. Певицата е била изоставена от женен любовник, с когото се е утешавала след раздялата с актьора Ненчо Балабанов, твърди в. „Уикенд”.

Човекът, който разби сърцето на сексапилната блондинка, е барабанистът Васил Ананиев, известен като бивш любовник на Соня Васи. Говори се, че той отдавна ползвал Йоанна за креватни забавления и дори бил хванат на „местопрестъплението” от Ненчо Балабанов още докато актьорът се водел официално гадже на певицата.

Според слуховете, именно паралелната й връзка с Ананиев станала причина за раздялата им. Ненчо показал вратата на блондинката веднага след като разбрал, че му изневерява с музиканта.   Оказва се обаче, че самата Йоанна също е била измамена. Васил Ананиев отдавна бил женен и имал дете на три години от законната си половинка.

Съпругата му обаче била доста непостоянна в чувствата си и имала навик от време на време да си събира багажа и да се изнася при майка си.   Барабанистът прекара цялото лято на родна земя, основно в компанията на Драгнева и нейните приятели. Заедно те дори си организираха пътуване до Италия, след това Йоанна пътува за САЩ.

Приказката на певицата за пореден път приключила с тъжен край. След като я изпратил в България, Васил се сдобрил с жена си и сега двамата отново са заедно.