Уикенд секс: 5 пози, без да ставате от дивана

Отпразнувай настъпването на зимата, като се запасиш с вкусна храна и хубави напитки. И не забравяй да използваш дивана по предназначение. Не, не за гледане на сериали! А за постигане на взривяващи оргазми с партньора ти.

5 пози, които ще ви отнесат главите от удоволствие, при това без да ставате от дивана:

Приятни закачки

Уикенд секс: 5 пози, без да ставате от дивана

Тази поза е чудесна прелюдия към останалите в списъка. Преди да се заемете с нея, редувайте се да си направите масаж на краката с масажно олио. Приятното и отпускащо занимание ще премине към много по-възбуждащо такова, след като застанете лице в лице, облегнати на противоположните облегалки на дивана. Започнете да се галите един друг с върховете на добре намазаните с масажно олио пръсти. Нека това бъде единствения ви допир в продължение на поне 10 минути… или колкото успеете да издържите, преди да преминете към…

(Почти) тройка

Уикенд секс: 5 пози, без да ставате от дивана

Облегни се на облегалката на дивана, като поставиш ръцете си върху възглавници за баланс. Партньорът ти е прав и те държи за дупето за по-дълбоко проникване. Забавен факт: сложи между теб и облегалката на дивана вибратор. Така секс играчката няма да се изплъзне, а ще остане там, където й е мястото, изпращайки сладки вибрации на удоволствие към клитора и срамните устни.

Мързеливото момче

Уикенд секс: 5 пози, без да ставате от дивана

Разполагате с удобен, мек стол с падаща облегалка? Нека партньорът ти седне и нагласи облегалката толкова назад, колкото е възможно. Застани с гръб и разкрачени крака, след което бавно се плъзни върху пениса му. Ръцете ти остават свободни да галиш клитора си, а неговите – да докосват гърдите ти. Забележи, че технически и двамата сте седнали – никой не е прецакан.

VIP сепарето

Уикенд секс: 5 пози, без да ставате от дивана

Кажи му да седне на дивана, седни в скута му и започни бавно да го събличаш. През това време го целувай, започвайки от устата му и слизайки все по-надолу, докато не се озовеш лице в лице с вече еректиралия му пенис. Направи му най-добрата свирка в живота му, като му оставиш избор кога и къде да свърши. А после ти седни на дивана, за да получиш своето!

Хлъзгави лъжички

Уикенд секс: 5 пози, без да ставате от дивана

Проникването по време на позата „лъжички“ става много по-дълбоко, когато просто вдигнеш единия си крак леко нагоре. И тъй като сте на дивана, а не на леглото, можеш спокойно да облегнеш крака си на облегалката, за да виси безцелно във въздуха и да изтръпва. Ако стимулацията не ти е достатъчна, сложи малко лубрикант върху пръстите му и го насочи към клитора ти или друго място, където желаеш да бъдеш докосвана.