Уил Смит: Нищо няма да ви тласка по-силно към успеха от някой, който наистина го е грижа за вашия просперитет!

Днес е роден един от най-обичаните артисти и певци – Уил Смит. Той е един от малкото хора, които са постигнали успехи в три от основните американски индустрии – филмовата, телевизионната и музикалната. По повод 48-мия му рожден ден, решихме да споделим с вас някои негови мисли за успеха, славата, брака, омразата и живота…

Може да поплачеш – няма нищо срамно в това…

Винаги търся нещо, което наистина е в състояние да ме ангажира, да ме погълне изцяло. Тогава не мисля, че има сила, която би могла да ме спре да стана ако щете и президент на Съединените щати.

Направихме си бизнес план. Слушай, всеки трябва да си направи брачен бизнес план. Защо сте заедно? Какъв е смисълът? Бракът не може да бъде само секс и готвене. Това наистина е добра част от него, но не може да издържите само с това 40 години.

Нищо няма да ви тласка по-силно към успеха от някой, който наистина го е грижа за вашия просперитет.

Всички са невежи, но само на различни теми.

Ако искаш да постигнеш големи неща трябва да разбереш това, което наистина работи за теб. А това става като опитваш и действаш….Просто си обещай, че няма да извървиш пътя сам и се бори!

Баба ми веднъж ми каза: „Не позволявай на провалът да стигне до сърцето ти и не оставяй в никакъв случай успехът да пусне корени в главата ти!“

Обичам живота и мисля, че това е толкова заразно!

Докато вие спите – аз работя, докато вие ядете, аз работя! Ако не посветите себе си в това да бъдете най-добрия всеки един ден, никога няма да бъдете в състояние да общувате с хората, по начина, по който желаете. И единственото нещо, което виждам, че е различно в мен от останалите, е че аз не се страхувам да умра на бягащата пътечка. Ти можеш да имаш повече талант от мен, може да си по-умен от мен, но ако се качим на бягащата пътечка заедно, могат да се случат точно две неща: или ти ще слезеш пръв или аз ще умра на нея, докато не се откажеш…Толкова е просто! И запомни – парите и успехът не променят хората – те просто изкарват повече от това, което вече е там!

Твърде много хора харчат пари, които не са спечелили, за да купят неща, които дори не искат, за да впечатлят хора, които дори не харесват.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

През целия ви живот хората ще ви ядосват, ще ви вбесяват, ще се отнасят с неуважение към вас, ще се опитат да ви злепоставят и още куп “страхотни” неща. Но оставете Бог да се справи с това, което те ви причиняват. Защото посеете ли омраза и във вашето сърце, тя също така безпощадно ще ви изконсумира както тези хора се опитват да направят с вас.

Понякога трябва да забравиш това, което си е отишло, да цениш повече онова, което ти е останало и да очакваш с радост онова, което тепърва ще дойде.

Аз не знам точно какво е моето призвание, но бих искал да съм тук, на тази земя поради някаква голяма причина, а не просто ей така. Точно затова се стремя да бъда като най-великите хора, живели някога на тази земя.