Ураган връхлита Къщата на Big Brother тази вечер (ВИДЕО)

Съквартирантите предприемат нова стратегия, за да укротят Шеф Петров.

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother, от 21:00 часа по NOVA  ураган от пета степен ще удари най-известната Къща. Съквартирантите ще трябва да изпълнят седмичната си мисия до край, а Шеф Петров и Даниел Златков отново ще изправят звездите на нокти.

Седмична мисия Big Brother TV превърна Къщата в телевизионно студио, а Мегз – в изпълнителен директор. Тази вечер ще видим как Меги все по-трудно се справя със своята отговорна задача, а за даде шанс на Съквартирантите да довършат мисията си, Големият брат ще я отстрани от длъжност и ще я понижи в йерархията до хигиенистка. Водещите на кулинарното шоу „До ре ми сол и пипер“ Шеф Петров и Марги Хранова, ще премерят сили в оспорвана битка за сърцата и небцата на звездите, а синоптиците Джулиана Урагани, Атмосфер Златков и Данчо Празников ще трябва да прочетат прогнозата за времето в Къщата по време на ураган от пета степен.

Дали Съквартирантите ще се засегнат от хапливите думи на синоптиците, или прогнозата за времето ще ги разсмее до сълзи и ще успеят ли да изведат мисията си до успешен край, предстои да разберем.

Източник: dariknews.bg

Джулиана

 

Още един ураган, но този път в отношенията между Шеф Петров и Даниел Златков, ще връхлети Къщата с пълна сила. Обиденият Петров не може да забрави скандала със Златков и ще продължи да обсъжда футболиста с останалите, но тази вечер ще видим как Даниел случайно ще чуе неприятните думи по свой адрес, а това ще се превърне в достатъчен повод за поредна бомба в домакинството.

Мегз

 

Уморени от действията и думите на Петров, Съквартирантите ще решат да приложат нова тактика към него. Всички ще се съгласят, че непрестанните им опити за укротяване на опърничавия са неуспешни и е време за нова стратегия. Каква е тя и дали в крайна сметка ще се окаже успешна, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.