Ужасни ситуации, в които изпадат всички момичета, които не умеят да флиртуват

Докосваш си косата, докато той ти говори нещо, смееш се на вицовете (дори и глупави), пърхаш с мигли, прокарваш ръка по бицепсите, уж неволно, защото сте се унесли в приказки – звучи ви познато, нали момичета? Защото всички сме го правили – всички сме флиртували не веднъж или два пъти. Колкото и лесно да изглежда за много от нас, истината е, че има един тип жени, на които просто не им се отдава. Не ги бива във флиртуването и това си е.

И напълно разбираме колко трудни могат да се окажат за тях тези моменти. Ето какво всъщност изживяват жените, които мразят флирта (защото се справят зле)!

Отнасяте се с всеки мъж като със съседското момче от детството ви

Няма значение колко привлекателен е той и колко много сте си паднали по него, някак успявате винаги да се държите с него, сякаш всеки момент ще го наречете с „копеле, брато“ и все такива едни, по другарски.

Знаете само един ход във флирта

И се принуждавате да го използвате твърде често, мислейки се, че така ще се почувствате като напълно способна да се справите с тази неловка ситуация.

Ръката ви увисва във въздуха, вместо да го докоснете

Това е онзи момент, в който ръката ви трябва да падне спокойно върху тялото му, докато сте го прегърнали, снимате се заедно, седнали сте един до друг и всяка една ситуация, която изисква физически контакт. Обаче ръката ви остава да виси на милиметри от кожата му. Неудобно, да.

Чувствате се супер неудобно, когато във ваше присъствие гравитира супер флиртаджийски настроена приятелка

Уау, тя запърха с мигли и се засмя с глас на глупавата му шега? Леле, бива си я! Но вие се чувствате неудобно от нея, засрамени заради нея, себе си и момчето, въпреки че само вие се чувствате по този начин.

Когато готин мъж флиртува с вас, това ви се струва като ад

В момента, в който той ви се усмихне и задържи погледа си твърде настоятелно върху вас, започвате да поръчвате питие след питие, защото сте супер изнервени, и вече за нищо на света не бихте се обърнали в неговата посока.

Хваща ви словесна диария

Това е доста кофти. Ако изобщо стигнете до приятен разговор, някак изстрелвате напълно неуместни отговори на неговите въпроси или се впускате в теми, които ни най-малко не са за мястото и ситуацията. Но не можете да се спрете.

Дори и да флиртувате, не го правите правилно

Дори и да сте успели да се изявите с жест или коментар, по-късно буквално агонизирате заради това как трябва да продължите по-нататък.

Не знаете как да „отрежете“ някого

За съжаление няма как да забраните на всички мъже, които вие няма да харесате, изобщо да си опитват късмета. Всъщност те трябва да си опитат късмета, за да разберете, че няма да ги харесате. Уви, обаче, както не се представяте добре с тези, които харесвате, така и не успявате тактично да откажете на тези, които не харесвате.

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Родителите ви се притесняват за вас

Родителите ви вече започват да се притесняват, че дори и нямате желание да бъдете желани от противоположния пол.

Да, зле сте във флирта, но какво от това?

Какво значение има дали можете да отмятате съблазнително коса или да го докосвате „неволно“, така че да настръхне? Най-важното е да сте себе си. Да, някои мъже няма да задълбаят повече в това коя сте наистина. Но този, който ще се забавлява с тромавия ви начин на флиртуване и ще поиска да знае що за жена сте, този е истинският, който си струва вниманието ви.