Валери Божинов побеля

„Побелях и остарявам, но в сърце те нося”, пееше през 90-те години Сашо Роман. Днес същите рими може да реди и Валери Божинов, който побеля от бурните забавления, видя Gossips.bg.

Косите на футболиста аса побелели, личи от снимки в социалните мрежи. Според народните поверия, всеки бял косъм е една грижа, а Божинов имаше немалко такива.

Спрягания за най-успешен български футболист след Стоичков, видя сладкия живот и славата, полъга се по успеха и започна да върви по наклонената плоскост. Пропадналият му договор с Лозана е поредният, който бележи неуспехите му.

А може да се окаже и последен за него.

В началото на века Божинов бе смятан, за най-талантливия играч. Той дебютира в италианската серия „А” с екипа на „Лече”. Специалистите му предвиждаха бляскаво бъдеще, но шансовете във „Фиорентина”, „Ювентус”, „Манчестър Сити”, „Спортинг”, „Партизан” и дори китайския „ Мейджоу Хака” не му помогнаха да блесне на терен.

Според мнозина, една от причините е сладкия живот, който Валери Божинов водеше. Идвайки в младежкия, а след това и в националния тим, спортистът бързо видя, че купоните са на една ръка разстояние, манекенките също.

Връзките му с куп родни и чужди моделки също повлияха на кариерата му. Официално, в живота му е имало уж само две жени – Алисия и Николета Лозанова, от които има син и дъщеря, пише „България днес“.

Светската мълва обаче гласи, че той далеч не е бил верен мъж и му приписват афери с почти всички столични бръмчали. Както и с някои чуждестранни.

Последната жена в живота му – Биляна Дол изглежда успя да го укроти. Бившата съпруга на Томас Дол уж го накара да се спре с гуляите, а се шушука, че е успяла да го уреди и в „Лозана”. Но футболистът май не е издържал на спартанския живот и условията там, тъй като след броени месеци напусна…

След повече от десетилетие наситен с емоции и перипетии живот, нормално е човек да има вече бели косми по главата, клатят глави във футболните среди.

Източник: hotarena.net