Възмутен почитател на Емилия: Печели пари от феновете си, продава им евтини парцали с лика си за 40 лева (Всичко за новото бизнес начинание на звездата)

Емилия е намерила доста странен начин да запуши пробойните в семейния бюджет. За никого не е тайна, че фолкаджийката носи на плещите си фалиралия бизнесмен Коко Динев и двете им деца.

Явно хонорарите от участията на звездата не са достатъчни да покрият борчовете на семейството и Емилия вече печели от феновете си.

Находчивата изпълнителка купувала евтини китайски тениски за 2 лева, след това ги давала на рекламна агенция, където срещу 5 лева върху текстила отпечатвали щампа с лика й. Блузките се разграбвали като топъл хляб от екзалтираните й почитатели, но не безплатно, разбира се, а срещу сумата от 40 лева. Чистата печалба от една бройка е 33 лева. За това пише в писмото си възмутен читател.

Предлагаме ви пълния текст на писмото без редакторска намеса:

„Не е тайна за никого, че певицата Емилия се опитва всячески да привлече вниманието към себе си. Най-новото около нея е идеята да пусне блузи с къс ръкав със своя образ на нея. Доста се проточи тази идея и масово феновете вече питат и разпитват и се чудят как да имат подобна тениска. Разбира се двама, трима по-близки фенове на Емилия вече имат така чаканата фланела, което за пореден път доказва, че Емилия е единствената певица , която публично идемонстративно дели феновете си.

Информирахме се с мои приятели колко пари ще струва един такава подобна „дрешка“ и когато чух цената ми идваше да припадна. 40 лева ще струва един подобен парцал. Кажете ми възможно ли е подобно нещо?

https://gossips.bg/wp-admin/options-general.php?page=ad-inserter.php#tab-4

Емилия за пореден път се изложи, едно че подари фланелки само на 2-3 свои почитатели. Като е решила да подарява на едни ще подари на всички, а не да ги продава и то на такава висока цена. Голямо деление правиш, Емилия? Кажи ми защо? По този начин си събираш негативи, а не суперлативи“, възмущава се фенът на Емилия.

Източник: ХотАрена