Възмутена майка: Съжалявам девойките без мозък, които харесват мъже- кифли като Благо Георгиев и Богданов!

Писмото на възмутената майка, ясно показва гневната позиция на възмутена майка. Тя намира удивителна прилика между визията на футболиста Благой Георгиев и набедения за „звезда“ риалити герой Пламен Богданов.

Дамата се възмущава от смехотворните корекции, които двамата имат. Предлагаме ви текста без редакторска намеса, а коментарите и изводите оставяме на вас.

Здравейте, пиша ви защото със всеки изминал ден оставам все по-потресена от новия мъжки стайлинг който налагат няколко по-популярни лица в България. След като на няколко пъти попадам на снимки на Благой Георгиев на които ясно се вижда, че освен нови зъбки той си е надул и устата, вчера съвсем случайно попадам на една снимка на Пламен Богданов.

Останах възмутена от приликата между него и Благой освен татусите който всички му видяхме през 2015г. Богданов е с прическа досущ като тази на Благо и това не е всичко Богданов също се хвали с белите си зъбки а в устните му безспорно личи, че и той си ги е издул и е слагал нещо.

Имам син и съм възмутена, апелирам към подрастващото поколение да не взима пример от такъв тип мъже. Мъже трябва да бъде мъж, а не да се чуди как да изглежда по-голяма кифла. Съжалявам девойките без мозък който симпатизират на този тип „мъже“.

Тези двамата със сигурност една крушка не могат да завият. Възпитавам сина си изключително стриктно и се надявам никога да не бъде впечатляван от този материален и напудрен „мъжки свят“ Искрено се надявам това да се публикува. Надявам се чрез моите думи да отворя очите на много хора и най-вече жени !!!!“, пише възмутената майка.