Вики: Мъжът ми е изключителен кавалер!

Вчера група Мастило представи новото си парче „Въглехидрати“ на концерт в столичен клуб.

Това е първата песен на групата, в която Вики Величкова (по-известна като Терзийска) се включи след раждането на дъщеря й Маргарита. Предстои заснемането на видео към „Въглехидрати“.

„Не съм спирала да творя някакви неща, но по-активно започнах 7-8 месеца след раждането на дъщеря ми, след като спрях да я кърмя“, сподели Вики пред „24 часа“.

„Да е жива и здрава, на 28 април ще стане на една годинка. Не ми остава много време, прекарвам огромна част от времето с дъщеря си. Аз си я гледам заедно със съпруга ми Петър, той много ми помага. Това беше нашият избор, искахме да имаме дете и сами да си го гледаме, а не да го хвърлим на някой друг.

Има една жена, която ни помага, но тя идва от време на време, за да мога понякога и аз да изляза. И аз съм човек, да отида на някакви участия, да си свърша ангажиментите, да имам дори минимален социален живот…“, разказа певицата.

Вики е щастлива със съпруга си Петър Величков, за когото се омъжи през май, 2016-а, месец преди да роди:

„Съпругът ми е много романтичен човек, той е изключителен кавалер – от тези изчезващите мъже, които отварят вратата, които са кавалери с всички дами в едно помещение, да речем“