Виктория Бекъм съжалява, че си е сложила силикон в гърдите

Близо две десетилетия, Виктория Бекъм е обект на небивал интерес от страна на медиите и нейните многобройни превъплъщения са добре документирани

Но звездата има едно огромно съжаление – слагането на силикон в гърдите.

Виктория разказа за него в отворено писмо към своето по-младо „аз“, което бе публикувано в октомврийския брой на списание Vogue.

“Предполагам, че трябва да кажа: не се занимавайте с гърдите си – написа тя. – През всички тези години се опитвах да отрека, че съм го правила – колко глупаво. Знак на несигурност. Просто се радвайте на това, което имате“.

В писмото се споменава и друго признание – Виктория е била пияна при първата си среща с Дейвид Бекъм.

Историята на любовта между двамата е известна. Дейвид вижда Виктория в клип на Spice Girls и веднага решава, че тя трябва да стане негова. Така той я кани да го гледа как играе за Manchester United, където Виктория се влюбва в бъдещия си съпруг от пръв поглед.

В писмото тя си припомня паметната среща: „Научи повече за футбола и правилата му. И да, любовта от пръв поглед съществува. Тя ще те връхлети на футболната скамейка на Manchester United, макар че ще се понапиеш и няма да си спомняш подробностите“.

Останалото е история – двамата се женят през 1999 година и сега имат четири прекрасни деца заедно – три момчета и едно момиче.