Вижте как бившата на Илиян му е слагала рога! Снимка от леглото с любовника си + скрийншот на скандални чатове!

Много се изписа за развода на фолк певеца Илиян и съпругата му Камелия. Двамата мълчат по темата и причините за разрива в семейството им, но HotArena се натъкана на факти, които говорят ясно чия е вината.

Читател ни изпрати скандален чат на палавата танцьорка с момче, с който е поддържала връзка докато е живяла с Илиян. Чатът недвусмислено показва колко увлечена е била Камелия. Тя е е по-активна от двамата. Нарича момчето красавец.

„Много си хубав, когато се усмихнеш“, пише Камелия. Той пък от своя страна казва, че се страхува да се влюби в нея, на което отговорът е: Аз също не искам нищо подобно и то не заради Илиян, а заради детето. Ама мога ли да избирам кой да харесвам и кой не“, пише влюбената танцьорка.

Целият чат можете да видите в галерията.

Писмото на нашия читател ви предлагаме без редакторска намеса. То хвърля достатъчно светлина върху отношенията на Камелия и любовника й.

„Здравейте, В последно време се тиражира слуха за раздялата на певеца Илиян и жена му Камелия Радева. Разполагам с хронологии, в които тя видимо се уговаря и се вижда с друг мъж, докато още е била с мъжа си Илиян. Камелия и мъжът  си пишат в инстаграм, през месец май, когато Камелия е била на работа в дискотека край Хасково.

Според свидетели тя често е забягвала в бунгалата на комплекса в компанията на един от служителите там – Генади, който се е занимавал с поддръжката на наргилета в заведението. Камелия е част от балет „Нова“ и често е имала участия във въпросното заведение, където двамата са се криели от Илиян, защото той е карал с колата жена си.

Романтични вечери и чатове между младия жребец и танцьорката доказват, че двамата и тяхната връзка е може би причината за развода с певеца. Илиян когато е разбрал за тяхната връзка е изгонил жена си, която дори за кратко е живяла у хасковския си любовник. Генади Тодоров често се хвалил пред приятели и във фейсбук за сладката си забивка с популярното си гадже.

Самата Камелия отказва да коментира ситуацията, заради детето и предстоящия развод“.