Вижте как любимото ви число издава всичко за характера ви!

Редица експерти казват, че любимите ни неща могат да издадат някои черти на характера ни. Това се отнася и за любимото ни число според нумеролозите.

Ако любимото ви число се състои от повече цифри, трябва да ги съберете, докато се получи едноцифрено число.

Числото 1

Ако единицата е вашето любимо число, то вие сте човек, който не обича самотата и иска да бъде част от стабилна връзка. Не сте от хората, които ще поемат необмислени рискове, като хората ви харесват, защото сте мили, състрадателни и умеете да изслушвате.

Число 2

Вие сте човек, който успява да контролира емоциите си, въпреки че кипите от чувства. Хората ви харесват, защото изглеждате надежден човек, на когото може да се разчита. Избягвате да споделяте чувствата си и предпочитате да запазите вътрешния си свят за себе си.

Число 3

Хората, на които любимото им число е 3, са много уверени и не се притесняват да кажат истината открито и директно. Вие не се интересувате от мнението на околните, но успявате да ги впечатлите със силния си характер.

Число 4

При хората, които харесват числото 4, от ключово значение е стабилността. За вас е важно да имате собствено жилище и заделени пари. Тези хора са много тревожни и често превръщат дори най-малкия си проблем в голяма драма.

Число 5

Петица издава хората с необикновено силна интуиция. Тези хора са изключително грижовни и биха помогнали дори и на хора, които не го заслужават. За тези, които не ги познават, любителите на 5 изглеждат с прекалено високо самочувствие.

Число 6

Ако любимото ви число е 6, то вие сте доста нестандартна личност, която мисли и действа различно от другите. Хората около вас ви харесват, защото винаги успявате да ги изненадате.

Число 7

Вие сте темпераментна личност, която никога не би пренебрегнала принципите си. Не обичате самотата, но и никога не бихте търпели човек, който не е на вашето ниво. Не обичате да ви командват и сте родени лидери.

Число 8

Хората, на които любимото им число е 8, обичат да задоволяват всеки свои каприз. За тях е важно да печелят, колкото се може повече пари, за да могат да си доставят много удоволствия с тях. Тези хора се влюбват много трудно.

Число 9

Хората, които харесват деветки, са много непредсказуеми. Те имат страхотно чувство за хумор и винаги могат да намерят изход от всяка ситуация. Тези хора са големи авантюристи и обичат да флиртуват.

Цифра 0

Нулата е любима цифра на хората, които са неуверени в себе си. Дори да имат собствено мнение те се страхуват да го изразят на глас. Тези хора са склонни да стоят в сянка.