Вижте колко ще трябва да платят продуцентите на Коцето от Big Brother Most Wanted 2017!

Тази вечер е премиерата на петото издание на Big Brother Most Wanted.

Всъщност това е новото име на Big Brother All Stars. Oтново под покрива на най-известната къща, ще се съберат стари участници – бивши съквартиранти, подготвени за ново риалити предизвикателство. Голямата част от имената на звездите които ще участват са ясни, сред които е и това на Константин.

Фoлк певецът е извстен от дълги времена като душата на компанията. Поради тази причина, а и заради любовта на хората, стана „Любима звезда на България“ в първия по рода си ВИП сезон. Нищо не му пречи отново да прекрачи прага на къщата за един месец, но този път сумата, която продуцентите ще трябва да платят на Константин, е значително по-висока.

Естествено, с годините музата на известните личности в България се повиши. А и вече вднъж станал победител си заслужава по-голямо признание!

Според информация от кухнята на Големия брат, Константин ще прибере 120 бона за престоя си в Къщата.

А междувременно ще има възможност да изкара още няколко хиляди, ходейки на участия. Да не прекъсват професионалните си ангажименти е главното условие, което Митко Пайнера поставя на своите изпълнители. Затова и Мария през вечер не беше сред съквартирантите си.

Освен това, Коцето ще се ползва и с друга по-ВИП от ВИП-вете привилегия. Той ще има възможност да върти бизнес делата си и да контролира какво се случва в заведението му по телефона. Точно както Мегз прави от началото на ВИП Брадър, пише kliuki.ws.