Вижте какво направиха Гъмов и Зорница Линдарева!

Известно е, че от края на миналата година актьорът Станимир Гъмов и моделката Зорница Линдарева са двойка. По всичко личи обаче, че намеренията им един към друг са сериозни, особено след последните решения, които двамата са взели, твърди „Хотарена“.

От месец насам Зори и Гъмов решили да започнат да водят здравословен живот. Първо се разбрали, че ще хапват само полезни неща, но освен това ще се наложи да спрат употребата на любимият и на двама им – негово величество алкохола.

Това е нетипично и за Линдарева, и за Станимир, тъй като с участията им във „ВИП Брадър“ показаха колко много обичат да надигат чашите и да си пийват. По принцип дори Зорница може да носи на пиене повече от Гъмов. Затова близките им са много зачудени от решенията им и се притесняват да не би да са откачили.

Припомняме, че около Нова година, след постановка на актьора, на която моделката е присъствала, двамата са били забелязани да си тръгват заедно, а после – да се целуват страстно и да се опипват по улиците.

Двамата станаха близки след края на „Биг Брадър Ол Старс“ в края на 2018, в който Гъмов участва за пореден път. Макар Линдарева да не е част от съквартирантите му, тя се появява на афтър партито след финала на шоуто. Именно там двамата се сближават, като Зори се е очаровала най-вече от чувството му за хумор.