Вижте кои са най – големите кучки в Зодиака

Ако ви е мил животът бягайте! Или поне не дразнете кучето, като нищо тези дами могат да ви оглозгат до кокал…

5. Овен

Тези дами са супер взискателни в любовен план. Те ще изсмучат цялата ви енергия, тъй като тяхната концепция във връзката им е техният партньор да задоволява всички техни нужди, желания и прищевки. Тези жени умеят да вълнуват мъжете, но те имат огромно его и често се държат като девойки в беда, които имат нужда от постоянно спасяване и обгрижване.

4. Лъв 

Жената-Лъв е суетна кучка. Някои смятат, че тя всъщност е благородна дама, за която да бъде кучка е низко и недостойно. И това е факт. Друг е въпроса, че това й поведение е познато само на най-приближените. А тази чест се оказва на малцина. Всички останали са част от публиката. А на всеки зрител, тя е длъжна да докаже, че си най-голямата кучка на света.

3. Телец

Пример за пресметлива и алчна кучка е жената-Телец. Тя е истински еталон за меркантилна жена. Ако моментално не хвърли в краката неземни дарове, горкият злощастник ще се сблъска с кучка от най-високо ниво. И трябва да бъде сигурен, че никак няма да му хареса. Просто нищо няма да проработи. И да бяга няма да проработи. Тя ще го настигне.

2. Скорпион 

Жената-Скорпион е кучка по учебник. Тя комбинира уменията на всички други кучки ( с изключение на Рак и Везни, разбира се). Заслужава почетна награда в областта. Прекрасно знае, как да смаже психически всеки нещастен човечец. Тя просто се наслаждава на целия процес: да манипулира жертвата, докато тя направи това което иска. И даже тя да се усети и да се опита окончателно да излезе от мрежата й, се оказва, че жената Скорпион вече я е изравнила със земята. И готово… печели

1.Козирог

Тези жени могат да бъдат безмилостни, зли кучки и да са горди от този факт. Често представителките на тази зодия са проклети и надменни и смятат всички останали за посредствени. Жената Козирог не винаги е кучка…, докато плановете й не се объркат или някой не се изпречи на пътя й. В този случай, тя като една истинска Прецизна кучка е способна да отвори нечий череп и да му изяде мозъка с чаена лъжичка.

.