Вижте кой е спонсорът на Мегз и какви схеми прилага, за да не плаща данъци!

Амбициозната дама от Раковски преди години е била любовница на един от най-крупните играчи в подземния свят – Евелин Банев-Брендо, и именно той й е помогнал да развие кариерата си, като финансирал щедро модните й инициативи.

В момента Мегз трупа пачки в сметката си чрез онлайн продажби на дрехи и козметика, а по думите й единствените хора, които в началото я подкрепили материално, били нейните родители.

Според запознати обаче дизайнерката произхожда от скромно семейство и разчитала на друг спонсор, който налял средства в бизнеса й.

Добре осведомени разкриват, че Каканашева се запознала с Брендо случайно, но пък успяла да извлече максимална полза от връзката си с него.

Преди няколко години двамата се засекли в популярно заведение в курортното селище Лозенец и покрай общи познати се озовали на една маса. Напористата Миглена попаднала в полезрението на подземния бос и не се посвенила да стане негова любовница, за да постигне целите си.

Соченият за кокаинов крал Брендо редовно проявявал щедрост кум Каканашева и именно чрез неговите пари тя започнала дизайнерската си кариера.