Вижте папарашка СНИМКА на Джулиана Гани

Джулиана Гани не може да бъде правдоподобна „ходеща“ реклама на годеника си Илиян, който е фитнес инструктор по професия и пише книги за здравословно отслабване и стегната външност, тъй като нейната фигура е далеч от това, пише Шоу.

Феновете на инстаграм страничката TheRealSfw изобличиха истината за Гани и тя е, че гладкото и оформено дупе на Мис Силикон не съществува, а е плод единствено на нейното въображение.

Джулка бе щракната по бански в гръб от папараци на плажа. Фотото бе сравнено с друго такова, което обаче е обработила и тя лично е качила в нета. Разликата е огромна.

Да, Гани наистина много е отслабнала, но очевидно блондинката не прави никакви физически тренировки, за да стегне дупето и краката си. Също нещо, от което уж гаджето й разбира. Но явно и книгата му е толкова ефикасна, колкото и липовона на Ричард Величков.

Резултатът от мързела на Джулка е отпуснато и целулитено дупе, приличащо на мекица. А запознати издадоха, че всяка снимка Джулиана обработва и тогава споделя в социалните мрежи. На живо обаче била толкова различка от фотосите, че хората се разочаровали.

Колежката й Розмари Тишер, която изгря в последния сезон на „ВИП Брадър“, захапа Гани под снимката, като драсна следните иронични редове: „Аз пък бих се радвала Джулиана да направи един туториъл как да си фотошопирам толкова добре задните части, че целулита е окупирал тялото ми от 1997 насам и малко искам да подлъгвам мъжката аудитория… че само селфита и пейзажи не продават.