Вижте порасналия син на Миранда Кер и Орландо Блум

Миранда Кер има истински чаровник до себе си и не, не визираме новия ѝ годеник Евън Шпигел, защото признаваме си, той не е точно нашия тип мъж, а сина й Флин.

Miranda+Kerr+Son+Flynn+Seen+Out+Malibu+FrmtvOOWj_6x

Красавицата, облечена в бяла риза-рокля и с бели кецове, и петгодишното ѝ момченце, което е от брака ѝ с актьора Орландо Блум, бяха забелязани да се разхождат с приятели из Малибу. Двамата изглежда си прекарваха добре, като Миранда буквално сияеше в компанията на Флин, който е видимо пораснал и наследил чара и изяществото на известните си родители.

Припомняме ви, че преди две години Миранда се премести в красиво имение от 60-те години на миналия век в Малибу, защото двамата с бившия ѝ решиха, че градът е подходящ за отглеждането на дете. „Двамата с Орландо живеехме в Ню Йорк и там ни харесваше, но най-важното на този етап е, кое е добро за сина ни. Орландо имаше имот в Малибу и каза, че иска да се премести тук. Решихме, че това би бил едно по-добро детство за Флин. В Малибу може по цял ден да си играе навън, на плажа или в двора, който в Ню Йорк няма как да имаме. Затова и започнах да търся имоти в Малибу, защото искахме да сме заедно като семейство“, разкри Миранда в интервю за harpersbazaar.com Въпреки че се разделиха през 2013-а Миранда и Орландо Блум си останаха добри приятели, които живея близо един до друг, отглеждат сина си заедно, празнуват всички празници тримата и се чуват по телефона често, за да са сигурни, че всичко в живота на другия е наред.

Източник: woman.bg