Владо Карамазов направи срамно признание!

Звездата от хитовия крими сериал „Дяволското гърло“ Владо Карамазов изненада много феновете си с брутално признание. На актьора, който неведнъж е признавал, че има достатъчно самочувствие в актива си, този път направо му се иска да потъне вдън земя от срам.

Синеокият чаровник наскоро публикува свои младежки снимки в социалните мрежи, които, разбира се, предизвикаха небивало вълнение. На тях 40-годишният актьор е неузнаваем – с дълга руса коса и доста различно излъчване от това, което има днес.

Не това обаче, се оказа големият проблем на Карамазов, който едва сега осъзнава колко заблуден е бил някога, когато си е мислел, че в този вид е голяма работа.

Признанието, което направи сега Владо Карамазов, е много неочаквано. Неговото истинско име, както добре знаем, е Владимир Александров.

Тъй като обаче, фамилията му преди години му се струвала твърде обикновена, още преди да пробие в киното и театъра, той решил да използва някой по-запомнящ се псевдоним, пише „Уикенд“.

„Споделих, че ми е много скучна фамилията, че Владимир Александров е егати баналната работа. Точно тогава четях „Братя Карамазови“ и че много ми харесва. И Лилия Абаджиева се е впечатлила явно от изказванията и ми предложи спонтанно да стана Карамазов. Казах й:

„Ти луда ли си?“ И така ситуацията отмина. Преди един спектакъл видях плакат, на който тя ме беше написала като Владимир Карамазов. Така си и остана до ден-днешен. Но честно казано, не ми харесва. Смятам, че е глупаво. Нещо прекалено е. И всъщност, ако тръгна да си сменям с някакъв псевдоним фамилията, нямаше да бъде Карамазов.

Щеше да е може би нещо по-семпло, не толкова претенциозно. Та това е страшна тъпотия! Като се замисля сега, чак срам ме хваща… Но не можеш да се кръстиш на един герой. Не е нормално. Все едно да чета „Алиса в страната на чудесата“ и да се кръстя Владимир Алиса. Някаква такава глупост… Детско, наивно и твърде безотговорно ми се струва“, признава днес актьорът.

Любопитна подробност е, че участията му на родна сцена започнали още в трети курс, докато бил студент в НАТФИЗ. По това време, за да се прехранва, Владо заработвал като модел в агенцията на Дим Дуков „X-Ground“.

Може би тогава тръгат слуховете за сексуалната му ориентация. Някои твърдят, че Дуков бил доста хлътнал по красивия Владимир и купонясвал с него до зори в столичните гей вертепи. Разбира се, той яростно отрича да е прекрачвал границата на професионалните взаимоотошения.

Звездният час на актьора удари след участието му като водещ в екстремното риалити „Сървайвър“. От онзи момент нататък вече го знаят и кучетата по улиците.