Влиятелен българин прибра сломената Мария Игнатова

Влади Ампов-Графа прибра във фирмата си останалата без работа Мария Игнатова.

След спирането на „Господари на ефира” и „Х Фактор” и раздялата с Димитър Рачков красивата блондинка нямаше никакви източници на доходи. Тя обаче се оказа неподозиран талант в писането на текстове за песни, пише Уикенд.

Тези дни излезе първата песен, чийто текст е писан лично от Мария Игнатова. Зад нея застана не кой да е, а Графа, известен със способността си да надушва големите таланти. Той открива за сцената Михаела Филева, Прея и ВенЗи, а сега дава възможност на безработната Игнатова да се разгърне. „Господарката на ефира” логично реши в първия си опит в новия занаят да разкаже за драмата с бившия си любим Димитър Рачков.

Също толкова логично за изпълнител на песента е избрана нейната вярна приятелка Алекс Раева – една от малкото, които не обърнаха гръб на блондинката след като скъса с любимия водещ на Маги Халваджиян. Именно певицата, която в момента е бременна, е връзката между Мария и Графа – музикантът от доста време е неин продуцент. Новото парче е на английски – още един плюс за Игнатова, който вдигнал цената ѝ в очите на Ампов.

За да стане още по-интересно, тя е поканена за главната роля в клипа към песента. В него Мария играе себе си в моментите, изживени след раздялата с Рачков. Тя плаче, смее се истерично, пуши, прекалява с алкохола, но накрая се съвзема от болката и отново се превръща с сексапилната и уверена жена, която всички познават. С този клип „господарката на ефира” на практика потвърждава слуховете, че е била в тежка депресия след раздялата с Димитър Рачков.

Благодарение на новата си работа, Игнатова успяла да си стъпи на краката и да възвърне част от изгубеното си самочувствие. Говори се, че тя вече имала поръчки за нови текстове на песни, с които ще може да закърпи своя изтънял бюджет.