Водещите на „Гласът на България” станаха чалгари

Водещите на „Гласът на България” Павел и Венци Венц минаха на страната на чалгата. Двамата рапъри все по-често могат да бъдат видени из най-известните чалга клубове, където мятат салфетки и танцуват кючеци.

Една от причините, дуото да приема подобни покани за участия, са по-високите хонорари. И двамата музиканти нямат против да сменят аудитория, само и само да си докарат повече доходи.

Конкурентите на Фики и Азис, през няколко дни са по нощните заведения, където се слуша предимно поп фолк. Аудиторията обаче няма нищо против разнообразието, което рапърите могат да им предложат.

Водещите на „Гласът на България” искат да пробият навсякъде, а след като завладяха рап феновете у нас, сега планират да привлекат и почитателите на чалгата. Освен това, в нощните заведения, където се пуска поп фолк, хонорарите са значително по-високи от останалите дискотеки.

Това е и основната причина двамата да се решат да влязат в чалга културата. Именно големите пари са основната причина Павел и Венци да обикалят из фолк заведенията.

Всъщност, двамата музиканти не са единствените, които обикалят из рап заведенията. От няколко месеца Криско също се радва на участия из чалготеките.

Малко след него по същия път пое и протежето му Гери — Никол. Тийнсензацията се радва на огромна популярност в нощните заведения.

По тази причина дуото смята, че и то може да пробие в чалготеките, след като техните колеги успяха да го направят.

Източник: ХотАрена