Връзките, през които преминаваме най-често

Без значение колко уникални и неповторими сте, връзките ви се развиват по един и същ сценарии.

Вижте кои са тритетипа връзки, с които ще се сблъскате през живота си.6 типа връзки, с които се сблъскваме през живота

1. Зряла връзка

Не може да се движим напред, без да имаме емоционална зрялост, и този тип взаимоотношения наистина помага в развитието на всеки. В такива взаимоотношения партньорът помага на другия да израства, както емоционално, така и ментално.

Ако имате такъв партньор до себе си, това ще ви мотивира да постигнете това, което според вас е извън възможностите ви. Той ще ви покаже, че пред вас няма граници.

Ако сте в такава връзка, вие сте много щастлив човек.

2. Връзка „комфортна тишина“

Определението за нея е, когато двама души са толкова емоционално привързани и се чувстват уютно помежду си, че могат да прекарат много време в мълчание, без да им пука за това какво се случва около тях. Постигането на този тип взаимоотношения е много трудна задача, тъй като отнема много време и усилия. Представете си, че вечеряте с любимия в тотална тишина. Ако това не ви кара да напрягате, тогава може да отсечем, че имате една от най-емоционално стабилните връзки в света. Такива отношения са рядкост и сте късметлия, ако ги имате.

3. Удобна връзка

Тези взаимоотношения не са нито лоши, нито добри. Хората обикновено се нуждаят от тях, за да постигнат целите си, независимо дали са свързани с кариера или социалния си живот. В най-лошия случай само един от двамата партньори е наясно, че едва ли ще бъдат заедно до края на дните си. Въпреки това те често остават толкова дълго един с друг, колкото е необходимо да се постигне определена цел. Тези взаимоотношения се прекратяват веднага след като двамата (или само единият) получат това, което желаят. Такива взаимоотношения не се водят точно неутрални, защото повечето от партньорите са заедно заради финансови или лични причини. Обикновено двойката е нещастна.